top of page

HOME

Gespecialiseerd in het vervoeren van eicellen en zaadcellen voor IVF behandeling

Waarom In Vitro Transport

De transportdienst is ontwikkeld op basis van specifieke wensen van IVF klanten:

Aandacht voor elkaar

Zelf wegbrengen van de eicellen - en soms ook zaadcellen - naar het laboratorium is niet meer nodig. Partners hebben volledige aandacht voor elkaar.

Deskundigheid

Adequate voertuigen en deskundig personeel staan voor u klaar. Er wordt gewerkt met strenge standaard operationele procedures die aan hoge eisen voldoen (ISO 9001)

Comfort

Wij halen uw kostbare materiaal op de afgesproken tijd bij uw ziekenhuis. Spanning, stress en lange reistijd wordt verleden tijd.

Kwaliteit

Wij vervoeren binnen door het laboratorium vastgestelde tijdsvenster en temperatuur. Uitsluitend getraind personeel vervoert uw kostbare materiaal

Veiligheid

Het semen wordt in een verzegeld pakket bewaard en vervoerd. De transportkoffer met de eicellen wordt niet zomaar in de voertuig neergelegd, maar volgens een gestandaardiseerd methode gefixeerd en vervoerd.

Privacy

De IVF-klanten lopen niet langer met de transportkoffer en/of semen potje letterlijk "over straat". Wij nemen deze verantwoordelijke taak graag over.

Wat Mensen Zeggen

—  Anoniem, IVF klant

Reacties over In Vitro Transport

“Een transportdienst is ideaal. Vooral voor de veiligheid in het verkeer. Mijn partner was toch met de gedachten meer bij mij dan bij het verkeer.”

 

 

—  Anoniem, IVF klant

Hoe werkt In Vitro Transport

Experts waarop u kunt vertrouwen vervoeren uw unieke en zeer waardevolle materiaal.

Stap 1: aanvraag

U (of de fertiliteitskliniek) vraagt 24 tot 48 uren voor de punctie via de website het transport aan.

Stap 2: bevestiging

U krijgt per mail de bevestiging. Uw transport is dan geregeld.

Stap 3: instructies

U krijgt een mail met instructies voor het inleveren van het semen (indien van toepassing). Een dag voor het transport krijgt u een sms bericht.

Stap 4: checklist

Op de transportdag wordt d.m.v. een checklist  nagegaan of het materiaal en de formulieren conform vereisten van het laboratorium gelabeld en ingevuld zijn.

Stap 5: transport

Het materiaal wordt in een verzegeld pakket bewaard en vervoerd. Alleen het laboratorium is bevoegd  het verzegelde pakket te openen.

​Stap 6: kwaliteitscontrole

Het pakket wordt bij het laboratorium afgeleverd. U krijgt een SMS bericht wanneer het pakket is afgeleverd.

Wie zijn wij?

Wij zijn toegewijde experts in het vervoeren van ei- en zaadcellen. Onze team bestaat uit een coördinator, IVF en kwaliteit deskundige, transport advocaat, logistiek manager, planner en chauffeurs.

Hoe kunnen wij u helpen?

In Vitro Transport is deskundig in het vervoeren van ei- en zaadcellen en heeft met name aandacht voor privacy, comfort, veiligheid en kwaliteit. Wij zorgen dat de bouwstenen van uw potentiele kind onder de meest optimale omstandigheden worden vervoerd. 

Waar kunt u ons vinden?

Wij zijn u 7 dagen per week van dienst.

U kunt contact opnemen via het contactformulier. Wij reageren binnen 1 dag.

Voor vragen over uw reservering kunt u bellen naar het telefoonnummer in uw bevestigingsmail.

bottom of page