top of page
Ei- en zaadcellen koerier voor ivf-patiënten en laboratoria

Graag willen wij u informeren over In Vitro Transport (IVT). IVT richt zich op het vervoeren van eicellen vanuit een transportziekenhuis naar laboratoria.

Bent u een medisch professional, die streeft naar een optimale behandeling in het belang van de ivf-patiënt? dan is dit een op maat gemaakte dienst voor u. Er is veel succes geboekt de laatste jaren op het gebied van de slagingskans bij een ivf-behandeling. Toch zijn er in de laatste twee decennia weinig tot geen ontwikkelingen geweest in het vervoeren van de geslachtscellen, terwijl het transport onderdeel is van de ivf-zorgketen en invloed heeft op het eindresultaat.

 

IVT levert een unieke dienst, ontwikkeld op basis van de behoeftes van ivf-klanten en gericht op veiligheid en kwaliteit. Deze dienst is niet alleen van toegevoegde waarde voor uw patiënten, maar ondersteunt uw ivf-laboratorium in het bieden van optimale zorg, conform het nieuwe kwaliteitssysteem ISO 15189.

In samenwerking met Freya deden wij onderzoek naar hoe patiënten de transport-procedure beleven. Benieuwd naar hun mening? Klik dan op onderstaande video.

Naast de patiëntenervaringen staat er in de Europese richtlijnen dat de weefselinstellingen zorg moeten dragen voor de kwaliteit van de weefsels of cellen gedurende de distributie. Als aanvulling hierop stellen de nieuwe ISO‑kwaliteitsnormen (ISO 15189) dat de apparatuur te allen tijde door getraind en bevoegd personeel moet worden bediend én dat ziekenhuizen voor hun transportprocedure in de veiligheid van het vervoer moeten voorzien, voor zowel de vervoerder als het materiaal.

In Vitro Transport wil de zwakke schakel in de ivf-zorgketen elimineren door uw ziekenhuis te ondersteunen bij het vervoer van eicellen ten behoeve van een ivf-behandeling. Veiligheid, de kwaliteit tijdens transport meetbaar maken en ivf-patiënten een optimale behandeling bieden, zijn ons ultieme doel.

 

Wij komen graag bij u langs om ons dienstverlening toe te lichten. 

Bedankt voor uw tijd en vriendelijke groeten,

 

Diego Diaz de Pool

www.ivf-transport.com

info@ivf-transport.com

tel: 0652624877

bottom of page