top of page

Freya brengt Expect uit, hét tijdschrift voor starters in een fertiliteitstraject

Als blijkt dat zwanger worden niet zonder vruchtbaarheidsbehandeling lukt, komt er nogal wat op je af. In deze fase kun je alle steun gebruiken! Freya brengt daarom het blad Expect uit. Dit magazine komt te liggen bij de fertiliteitspoli’s in Nederland en is ook online beschikbaar gesteld.

Wat kun je verwachten?

Expect biedt informatie. Maar ook steun en herkenning. Zo lees je ervaringsverhalen, quotes, columns en interviews. En praktische artikelen over de combinatie met je werk, omgaan met de omgeving en vergoeding door de zorgverzekering.

Wanneer?

Van 6-12 november 2017 vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. Wij grijpen deze week aan om Expect uit te brengen. De ziekenhuizen in Nederland ontvangen exemplaren die ze in de wachtkamer van de fertiliteitsafdeling neer kunnen leggen.

Voorwoord op bladzijde 3 van Expect: José Knijnenburg en Marjolein Grömminger

Expect, verb,ex•pect \ ik-‘spekt \

Betekenis:verwachten, te wachten staan, tegemoetzien, uitkijken naar

Iedereen binnen Freya kan het zich herinneren als de dag van gisteren: de eerste keer dat je naar het ziekenhuis gaat omdat die zo gewenste zwangerschap maar niet komt. Een spannende, maar tegelijkertijd hoopvolle tijd breekt aan. Als je huisarts je doorverwijst naar het ziekenhuis, kom je in een andere kinderwenswereld terecht. Eentje met woorden, regels en

afkortingen die je nog niet kent. Je hebt vragen, bent op zoek naar antwoorden, wilt weten wat je te wachten staat.

Expect is jouw wegwijzer. Mensen die jou voorgingen delen hun eerlijke verhalen

met je. Wij voegen daar feitelijke informatie aan toe. Dit blad is speciaal samengesteld voor iedereen die nieuw is in de wereld van vruchtbaarheidsproblemen, -onderzoeken en -behandelingen. Voor jou dus!

De vrijwilligers en medewerkers van Freya hebben allemaal zelf ervaring met vruchtbaarheidsproblemen. Wij zetten ons vol enthousiasme en overgave in voor jou, omdat wij écht weten hoe het voelt! We hopen deze periode voor jou wat overzichtelijker te maken met handige tips, praktische informatie en herkenbare verhalen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Bron: Freya.nl

Klik op de foto om de magazine te openen of ga naar www.freya.nl


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page