top of page

Video

Testimonial

Vertel de ziekenhuizen je ervaring en maak het verschil

Hoe ervaar je het vervoeren van eicellen en/of zaadcellen van het ene ziekenhuis naar het andere ziekenhuis?
Augustus 2017   I   www.ivf-transport.com

Ivf-patiënten van bijna alle zogeheten 'transportklinieken' brengen na de punctie zelf hun eicellen en soms ook zaadcellen naar een kliniek met een ivf-vergunning. Hoe ervaar je als klant deze procedure?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleving van de ivf-transportprocedure

Wat vind je van de huidige transport procedure?

  • Hoe heb je de verantwoordelijkheid tijdens het vervoeren van de eicellen ervaren?

  • Hoe heb je het rondlopen met de koffer ervaren?

  • Hoe intensief was deze dag voor je?

  • Hoe zat het met je emotionele toestand gedurende de procedure en met name tijdens het transport?

  • Na de punctie:

    • Patiënte: hoe vond je het dat je partner weg moest voor het transport van de eicellen na de punctie of om juist direct mee te gaan naar het laboratorium na de punctie?

    • Partner van patiënte: hoe vond je om je partner achter te laten na de punctie of juist direct met je mee te nemen 

 

Verwachting van de ivf-patiënt

Als ivf-patiënt verwacht je dat ziekenhuizen voor de bouwstenen van je kind zorgen alsof het om hun eigen bouwstenen gaat. In 2015 werd er een onderzoek in Nederland gehouden naar de ervaring van de ivf-patiënt met de ivf-transportprocedure. De volgende onderdelen van de ivf-transportprocedure werden met een cijfer tussen de 1 en de 10 beoordeeld: kwaliteit, patiëntvriendelijkheid, veiligheid eicellen en veiligheid vervoerder. Deze onderdelen kregen gemiddeld een 6 van ervaren ivf-patiënten en een 3 van ivf-patiënten die nog moesten gaan starten met behandeling.

Je mening is belangrijk

Wij willen graag jouw ervaring met het transportproces horen. Je mening is belangrijk. Dit is een unieke kans om je ervaring met de ivf-centra te delen. Dit kan de toekomst van de transportprocedure verbeteren. Optimale kans op zwangerschap is in onze ogen topzorg bieden gedurende het hele ivf-traject, dus ook tijdens transport. De voor- en nadelen van zelf vervoeren lees je in deze Blog: Ei- en zaadcellen koerier voor IVF-klanten.

Deel je ervaring

Laat in een filmpje zien hoe jullie de dag van de punctie hebben ervaren of beschrijf je ervaring. Ook als je er nog geen ervaring hebt met het vervoeren van eicellen, laat ons weten wat je ervan denkt. Bovenstaande vragen kun je ook gebruiken in je filmpje. Het mag anoniem en er hoeft geen gezicht op het filmpje. Film gerust met je telefoon. Wij maken een compilatie van de testimonials en zullen deze presenteren aan de ziekenhuizen. De filmpjes worden niet op de website (www.ivf-transport.com) gepubliceerd.

 

Contact

Mail je filmpje naar info@ivf-transport.com

Alvast bedankt!

 

Diego Diaz de Pool

bottom of page